Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

Οι νόμοι πρέπει να έχουν παράθυρα......

...για να αερίζονται!
Μόλις γύρισα από έναν κινηματογράφο που ανήκει σε μεγάλη αλυσίδα κινηματογράφων στην Θεσσαλονίκη, οι οποίοι κάνουν το εξής φοβερό: Εχουν ένα οικογενειακό πακέτο-προσφορά για τα εισητήρια, με το οποίο εξοικονομείς κάποια χρήματα, εάν θυμάμαι καλά 12€. Και έτσι πρέπει να είναι, δεν το αμφισβητώ, το ωραίο βρίσκεται αλλού.
Το πακέτο αυτό κοστίζει 32,5€ και περιλαμβάνει 4 εισητήρια (2 ενηλίκων, 2 παιδιών) και επιπλέον 2 ποκ-κορν και 2 αναψυκτικά μεσαίου μεγέθους. Οταν πληρώνεις στο ταμείο σου δίνουν απόδειξη 24€ (4 εισητήρια Χ 6€) και ένα κουπόνι (ένα απλό χαρτί δηλαδή) το οποίο προσκομίζεις στο Bar για να λάβεις τα 2 ποπ-κορν και τα  2 αναψυκτικά. Αφού προσκομίσεις το κουπόνι και πάρεις τα προϊόντα, τότε σου κόβουν απόδειξη και για τα υπόλοιπα 8,5€ που προφανώς αφορουν στα προϊόντα του bar.
Με τα παραπάνω, δεν υποννοώ ότι στην περίπτωση που κάποιος δεν θέλει και δεν πάει στο Bar για τα ποπ-κορν και αναψυκτικά, το κατάστημα δεν θα κόψει τις αντίστοιχες αποδείξεις, όμως σίγουρα, σ'αυτήν την περίπτωση, ο πελάτης δεν θα πάρει απόδειξη για όλο το ποσό που έχει πληρώσει!
Φοβερό;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: