Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Οι νόμοι πρέπει να έχουν παράθυρα......

...για να αερίζονται!
Μόλις γύρισα από έναν κινηματογράφο που ανήκει σε μεγάλη αλυσίδα κινηματογράφων στην Θεσσαλονίκη, οι οποίοι κάνουν το εξής φοβερό: Εχουν ένα οικογενειακό πακέτο-προσφορά για τα εισητήρια, με το οποίο εξοικονομείς κάποια χρήματα, εάν θυμάμαι καλά 12€. Και έτσι πρέπει να είναι, δεν το αμφισβητώ, το ωραίο βρίσκεται αλλού.
Το πακέτο αυτό κοστίζει 32,5€ και περιλαμβάνει 4 εισητήρια (2 ενηλίκων, 2 παιδιών) και επιπλέον 2 ποκ-κορν και 2 αναψυκτικά μεσαίου μεγέθους. Οταν πληρώνεις στο ταμείο σου δίνουν απόδειξη 24€ (4 εισητήρια Χ 6€) και ένα κουπόνι (ένα απλό χαρτί δηλαδή) το οποίο προσκομίζεις στο Bar για να λάβεις τα 2 ποπ-κορν και τα  2 αναψυκτικά. Αφού προσκομίσεις το κουπόνι και πάρεις τα προϊόντα, τότε σου κόβουν απόδειξη και για τα υπόλοιπα 8,5€ που προφανώς αφορουν στα προϊόντα του bar.
Με τα παραπάνω, δεν υποννοώ ότι στην περίπτωση που κάποιος δεν θέλει και δεν πάει στο Bar για τα ποπ-κορν και αναψυκτικά, το κατάστημα δεν θα κόψει τις αντίστοιχες αποδείξεις, όμως σίγουρα, σ'αυτήν την περίπτωση, ο πελάτης δεν θα πάρει απόδειξη για όλο το ποσό που έχει πληρώσει!
Φοβερό;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: