Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Μετά θάνατον εμπειρία !!!



Αρρώστησα. Πολύ χάλια... Πυρετός 39,5 - 40 - 45, να μην μπορώ να περπατήσω, να βογγάω, να πονάω, από τον καναπέ στο κρεβάτι και το ανάποδο, να μην μπορώ να φάω, να μην μπορώ να πιω, έτοιμος να πεθάνω, ένας τυπικά άρρωστος άντρας δηλαδή, τίποτα λιγότερο, τίποτε περισσότερο.
Την χειρότερη ημέρα από όλες, είμαι κάτι μεταξύ ζωής και θανάτου, φθοράς και αφθαρσίας, ξαπλωμένος στην κρεβατοκάμαρα, χωρίς να ξέρω ακριβώς τί ημέρα και τί ώρα είναι και υποφέρω. Ανάμεσα στις βαριές αναπνοές και τα βογγητά ανησυχίας και κούρασης, με παίρνει ο ύπνος.
Ενας ύπνος διαφορετικός από ότι συνήθως, πιο ανακουφιστικός, πιο συνειδητός θα έλεγα. Σε δευτερόλεπτα άρχισα να βλέπω ότι ήμουν σε ένα πολύ ήσυχο μέρος, μέσα σε ένα δάσος, χωρίς να φοβάμαι όμως. Κι ενώ περπατούσα και σκεφτόμουνα διάφορα ευχάριστα πράγματα, διέκρινα ένα τούνελ πίσω από κάτι κλαδιά. Ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έμπαινα ποτέ μέσα, αυτήν την φορά το έκανα αβίαστα, έχοντας μάλιστα πλήρη επίγνωση πως δεν πρόκειται για μια κίνηση με φροϋδικές προεκτάσεις.
Περπατούσα αρκετή ώρα μέσα στο τούνελ, έχοντας μεγάλη αγωνία για το πού καταλήγει. Κάποια στιγμή άκουσα ψιθύρους κι είδα ένα δυνατό φώς στην άκρη του τούνελ. Με μεγάλη ικανοποίηση που τελικά δεν περπατούσα άδικα τόση ώρα -να ομολογήσω ότι είχα ήδη σκεφτεί 1-2 φορές να επιστρέψω πίσω- άρχισα να ακολουθώ το φως. Ξαφνικά, το φως χάθηκε, το ίδιο και οι ψίθυροι! Πάγωσα! Δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω και ξανά το φως μπροστά μου, πιο κοντά και οι ψίθυροι και τα γέλια πίσω από το φως. Αρχισα να περπατάω πιο γρήγορα και ....ξανά σκοτάδι!!! Ιδρωσα!! Πριν με πιάσει πανικός, το φως ξανά μπροστά μου και μέσα του διακρίνονται 2 φιγούρες. Ενιωσα πολύ όμορφα εκείνη την στιγμή, σήκωσα το χέρι μου αργά και άρχισα να χαιρετάω. Τότε με τρόμαξε μια φωνή που είπε: "Παιδιά, γιατί παίζεται με το φως, ο μπαμπάς είναι άρρωστος και κοιμάται!", και το φως χάθηκε ξανά......

Συμπέρασμα 1ο:
Το θέμα δεν είναι αν υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο, αλλά αν υπάρχει ζωή πριν.

Συμπέρασμα 2ο:
Οταν παίζετε με τα φώτα, επιβαρρύνετε το περιβάλλον και τρομάζετε και τους ετοιμοθάνατους

Δεν υπάρχουν σχόλια: