Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

Μα, τί είναι αυτά που λές;

Σε απάντηση προς τον παράγοντα της Μυκόνου που δεν γνωρίζει για το αν υπάρχουν μπράβοι στα μαγαζιά του νησιού, θέλω να απαντήσω ώς εξής: Ναι, υπάρχουν κι αν πολλαπλασιάσεις τα μαγαζιά του νησιού με το 2 (τουλάχιστον) θα βρεις και πόσοι ακριβώς είναι. Οσο για τον τραγικό πατέρα που έχασε τον 20χρονο γιο του, τον οποίον έδειραν μέχρι θανάτου τέσσερα!! (μώρε μπράβο μαγκιά) άτομα-μπράβοι γνωστού μαγαζιού, τί να πει κανείς. Ολοι αναφέρουν για την αξιοπρέπεια και τα καλά λόγια με τα οποία αναφέρεται στην Ελλάδα. Εγώ, πάντως, θεωρώ ότι ή μίλησε ειρωνικά ή ο πόνος δεν τον αφήνει να εφραστεί όπως θα έπρεπε ή όντως γνώριζε εκ των προτέρων ότι η Μύκονος είναι επικύνδυνος προορισμός, οπότε και μίλησε για άτυχο γεγονός που βρήκε την οικογένειά του.
Ο μπράβος που αποτελείωσε τον νεαρό αυστραλό, λέει, ο συνήγορός του είχε πολλά ψυχολογικά προβλήματα. και δεν ήταν καθόλου καλά. Μα καλά, με τί κριτήρια προσλαμβάνουν στην Μύκονο;
(Για όσους δεν γνωρίζουν το γεγονός, τους παραπέμπω στα δελτία ειδήσεων που έτυχε να παρακολουθώ στις 31/07/2008 από τις 19:15 εώς τις 20:40)

Δεν υπάρχουν σχόλια: