Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ: Πώς να πείσεις την γυναίκα σου να κάνει στοματικό έρωτα

Οταν έρχεται η ώρα για στοματικό σεξ, η παντρεμένη γυναίκα γίνεται το αντιπροσωπευτικό παράδειγμα γυναίκας με κλειστό στόμα. Χρειάζεται να είναι κανείς πολύ έξυπνος και επίμονος για να κάνει την γυναίκα του να πει Αααα!


1. Παρακαλέστε, κολακέψτε, ικετεύστε, κλάψτε, βογγήξτε και ουρλιάξτε.
Θα είναι ένας πόλεμος νεύρων. Πρέπει να το παίξετε σωστά. Ο σκοπός είναι να την αγανακτήσετε τόσο ώστε να κάνει τη βρώμικη πράξη προκειμένου να σωπάσετε.

2. Επιχείρηση γλείψιμο.
Αν μπορέσετε να βάλετε το κεφάλι σας κάτω από τις κουβέρτες σηκώνοντας το βαμβακερό νυχτικό ανάμεσα στις ζαρτιέρες και να βρείτε το μαγικό κουμπί και να το κρατήσετε είκοσι δευτερόλεπτα, θα οδηγηθεί σε ένα ερωτικό παραλήρημα και δεν θα μπορεί να ελέγξει καθόλου το σώμα της και τις ορμές της, κι εσείς τότε θα μπορέσετε να συρθείτε επάνω της και βάλετε το πουλί σας στο στόμα της ελπίζοντας πως θα αισθανθεί υποχρεωμένη να το γλείψει.

3. Γεύμα και κρασί και λουλούδια και στοργή και ρομαντισμός.
Ο στόχος είναι να την κάνετε να σας συμπαθήσει τόσο πολύ, ώστε να αδρανήσουν τα αντανακλαστικά της. Πρέπει να ξεκινήσετε τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν. Στείλτε λουλούδια μ'ενα χαριτωμένο σημείωμα. Να είστε ευγενικός μέσα στο σπίτι. Καταπνίξτε την οργή σας, την περηφάνεια σας, την αξιοπρέπειά σας κι όλα τα άλλα που εμποδίζουν την δημιουργία μιας ειρηνικής σχέσης. Το σαββατικύριακο βγάλτε την έξω για φαγητό, μεθύστε την λίγο (όχι πάρα πολύ γιατί θα κοιμηθεί μέσα στο αυτοκίνητο). Οταν πάτε σπίτι κάντε ένα μπάνιο και ξαπλώστε. Δείξτε ευγένεια και δώστε της ένα ζεστό και απονήρευτο φιλί. Κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει κάποια πρωτοβουλία ή θα μπει στο παιχνίδι "είμαι ο καλύτερος ερωτικός σύντροφος του κόσμου". Ακολουθήστε και εκσπερματώστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

4. Κατά την διάρκεια του ύπνου.
Αυτό είναι πολύ ύπουλο και πολύ επικίνδυνο. Θα ανακαλύψετε ότι μετά από τον γάμο της μια γυναίκα κοιμάται με ανοιχτό το στόμα ή κι ακόμα ροχαλίζει. Πιάνετε τί θέλω να πω; Το γλυστράτε μέσα ελπίζοντας ότι κοιμάται βαριά. Μερικά ποτά ή χάπια θα βοηθήσουν. Αυτό είναι πολύ βρώμικο, κι αν ξυπνήσει και σας πιάσει έχει άλλοθι για να κάνει οτιδήποτε θέλει.



Πηγή:
( Μικρό απόσπασμα από το ανθολόγημα του ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ: "Το σεξ των εντελώς παντρεμένων" το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.para-pente.com/htdocs/para_pente_sex_entelos.htm )

Δεν υπάρχουν σχόλια: