Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Ολοι μαζί για τα στρατόπεδα

Φτάνει πια η κοροϊδία με τα στρατόπεδα της Θεσσαλονίκης! Φτάνει με τις καθυστερήσεις! ΝΑ ΧΤΙΣΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!
Κι όχι με χαζοσυντελεστές του τύπου 0,6 και 0,8, αλλά με 1,5 και 2 (συν τα έξτρα). Ούτε μέτρο για πράσινο. Και τις υπόλοιπες πλατείες και δασάκια της πόλης (που δεν είναι και λίγα) να τα χτίσουμε κι εκείνα. Τί τα έχουμε; Μόνο για να πατάμε κακά σκύλων και να μας κουτσουλάνε τα περιστέρια; Χτίσιμο και πάλι χτίσιμο. Να ακολοθήσουμε το λαμπρό παράδειγμα του δημάρχου με το υπέροχο οικοδόμημα που θα κοσμεί την πόλη μας στην παραλιακή, αν και κατά την γνώμη μου τελικά θα γίνει πολύ μικρό. Ισα που θα φαίνεται απο το google earth. Δεν το σκέφτηκε πολύ καλά.
Κι όσο για τα παιδιά μας, μια χαρά βολεύονται στο διαμέρισμα με τα video games και την τηλεόραση. Δεν υπάρχει λόγος να βγαίνουν και να λερώνονται με τα χώματα και τα γρασίδια, άσε που θα γλιτώσουμε κι από τα τυχόν ατυχήματα που θα πάθουν τρέχοντας. Και με έναν μικρό ιονιστή, έτοιμος και ο καθαρός αέρας, πολύ καλύτερος μάλιστα από αυτόν που υποτίθεται ότι παράγουν τα δέντρα.
Ολοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο, όπου θα μπορούμε να ζούμε σε μιά πόλη ο ένας κολλητά με τον άλλον κι όχι απόμακροι με μεγάλες αυλές, κήπους και τεράστια απρόσωπα πάρκα.
Οποιος θέλει πράσινο, κάθε Κυριακή με τις εφημερίδες κυκλοφορούν υπέροχα dvd με ντοκυμαντέρ από δάση και ζώα όλου του κόσμου.
Ολοι μαζί για τα στρατόπεδα της πόλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: